Over ons

Wij zijn een jong ICT-bedrijf. Sinds 2010 bedienen wij zowel particuliere klanten als zakelijke klanten van zeer uiteenlopende ICT-diensten. Wij zijn allround en hebben snelle en goede service hoog in het vaandel staan.

Wij leveren voor de meeste situaties op maat gemaakte oplossingen. Voor thuis kunt u daarbij denken aan het leveren, inrichten, en/of beveiliging van uw PC of laptop, het aanleggen van bekabelde en draadloze netwerken en multimediasystemen.

Voor kleine tot middelgrote bedrijven hebben wij altijd oplossingen op maat. Denk hierbij aan het aanleggen en inrichten van digitale werkplekken, server-based systemen voor centrale opslag en automatische backups. Wij kunnen deze systemen op afstand monitoren waardoor storingen zeldzaam zijn en wij snel ter plaatse kunnen zijn indien nodig. Ook hebben wij de nodige ervaring met het bekabelen van bedrijfspanden inclusief patchkasten. Ook hebben wij ervaring met het aanleggen van grote draadloze netwerken in (semi)-openbare ruimtes zoals bijvoorbeeld hotels.